Ботев ПловдивФутбол

Тервел Златев: Отлагането спъва плановете на Ботев

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Тервел Златев заяви за Гонг, че отлагането на заседанието на Апелативната комисия е в ущърб на плановете на ръководството на „канарчетата”: „Решението на тази комисия касае много организационни въпроси, които в Ботев трябва да решим. Сроковете вече са много кратки. Мачовете за Лига Европа са на 3-и и 10-и юли. На една от двете дати ние ще домакинстваме в Бургас. Искаме да подготвим сезонните карти, цените им и нашите фенове да ги закупят. Искаме да предложим политика, която е насочена изцяло към тях. Това решение ни спъва, тъй като в момента сме с висящо наказание от 3 мача!”

Златев разкри и защо се е стигнало до отлагането на днешното заседание на АК: „Бяхме надлежно призовани да се явим на заседанието на Апелативната комисия днес, тъй като внесохме жалба относно решение на Дисциплинарната комисия във връзка с инцидентите във финала за Купата на България с Лудогорец в Бургас. Минути преди да започне заседанието бях известен от председателя на Апелативната комисия, че същата няма кворум и заседанието се отлага за 24 юни от 14 часа!”

„В нашата жалба посочихме доста подробно мотивите и възраженията срещу решението на Дисциплинарната комисия. Но сега не искам да коментирам предварително дали ще уважат жалбата ни. Смея да твърдя, че в Апелативната комисия има достатъчно добри юристи и професионалисти, които да вземат най-правилното решение. Ние държим да се взема решение на база на дисциплинарният правилник, нормативната база и документи на БФС”, завърши един от босовете на Ботев.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker