бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV HD: Тервел Златев: Няма да правим драми и трагедии, не е сега времето да говорим за разпродаване

Изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев говори след загубата от Левски, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Продължаваме да се борим. Идва мача със Славия, той е важен за нас. Няма да правим драми и трагедии. Имаме си спортно-технически щаб, нека те да видят защо сме играли слабо.

Не е сега времето да говорим дали ще се разпродават млади футболисти ако не попаднем в първата шестица. Нека да не ги съдим от един или два мача. Нашето желание е да играем добре и да направим един добър отбор”, сподели той.


* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Как да правите трагедии! Та този мач го дадохте на побратимите, както винаги сте го правили, когато трябва! Ако бях фен на този клуб(за щастие не съм) тоя бял ден нямаше да види след подобно изказване! Няма такова унижение и на терена и после, след подобни изказвания на ръководителите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker