Локомотив ПловдивТопФутбол

“Тема Спорт”: Тунчев е близо до изхода на “Лаута”

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев е близо до изхода на „Лаута“. Днес ръководството на черно-белите ще реши дали ще продължи да разчита на него, или ще го освободи, каквито индикации има, съобщава „Тема спорт“. Собственикът Христо Крушарски се прибира от Аржентина, където бе по бизнес дела през последната седмица.

Локо Пд започна кошмарно сезона. След пет изиграни мача тимът е предпоследен, като все още няма победа. В този кръг направи 0:0 с Ботев във Враца. Тимът записа 2 равенства и 3 загуби от началото на кампанията, като вкара само един гол и допусна пет.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Играта е много далеч от желаното и познатото и това е основната причина за очакваната раздяла. Александър Тунчев пое Локо през есента на миналата година, след като Бруно Акрапович пое в посока ЦСКА-София. Тунчев спечели сребърните медали в шампионата и класира отбора за Лигата на конференциите. Там черно-белите отпаднаха в третия квалификационен кръг от Копенхаген, след като преди това отстраниха чешкия Словачко.

tribunasofia

След мача с Ботев Враца наставникът на смърфовете обяви, че е готов да поеме отговорността да си тръгне, ако ръководството на клуба прецени.
Тунчев отчете, че ще му бъде трудно да работи при сегашната трансферна политика, която включва и бъдеща раздяла с Карагарен и Георги Минчев. Това лято вече шестима титуляри от миналия сезон напуснаха, а на новите ще им трябва още време. То обаче може да се окаже, че за Тунчев вече е изтекло…

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker