Ботев ПловдивФутбол

“ТемаСпорт”: Ботев (Пд) се разделя със Златков и Голас през лятото

Отборът на Ботев (Пд) няма да разчита на вратаря Виктор Голас и на защитника Даниел Златков за новия сезон. Това пише в днешното издание на в.”Тема спорт”.

Доколко тази новина е вярна обаче няма как да твърдим със сигурност, тъй като и двамата са едни от най-сърцатитете и обичани футболистит в клуба.

Да, може да се каже, че бразилският страж направи няколко слаби мача под рамката на врататата на Ботев (Пд) в послдените седмици, но Голас също така е изкарвал отбора в много срещи, в които всичко е било на канатар. Обмисля се вариант как да бъде прекратен договорът му, който изтича след една година.

При Златков ситуацията е същата. В много от мачовете, преди контузията на гърба, бранителят се справяше отлично. След като се върна в игра обаче някои от намесите му не бяха убедителни, което даде хляб на критиците.

Контрактът на защитника приключва след края на сезона, като според “ТемаСпорт” няма да получи предложение за нов и ще си търси друг тим.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker