Левски СофияПърва Лига

Телематик Интерактив България подкрепя „Българската Коледа“ чрез търг на Ивелин Попов

Телематик Интерактив България АД ще удвои сумата от търг за бутонките на Ивелин Попов, с които бившият капитан на националния отбор отбеляза първия си гол за „Левски“, след като се завърна в родния си клуб по-рано тази година.

Това стана ясно, след като трикратният носител на наградата „Футболист на България“ се включва в благородната инициатива „Българската Коледа“, която също е подкрепена от компанията.

До старта на търга остават 24 часа. Той ще започне в 10:00 на 22 декември, четвъртък и ще продължи до 20:00 ч. на 23 декември, петък. Желаещите да се включат ще могат да го направят с коментар под поста на Ивелин Попов в официалния му профил в Инстаграм.

Бутонките на Попето са безценни, след като с тях той отбеляза единственото попадение при победата на Левски над Берое на 22 октомври. Два месеца след двубоя под Аязмото Ивелин ги предоставя на благотворителния търг. Началната им цена е 500 лева, а всяка следваща стъпка е минимум 20 лева.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker