ЛокомотивТенис

Тежка новина за Локомотив и феновете на отбора!

Втората ракета на България по тенис Димитър Кузманов обяви тъжна новина, след като стана ясно, че напуска ТК „Локомотив Пловдив”. Причината за това негово решение се крие в лошото отношение на новото ръководство на „смърфовете“ към него и неговото семейство.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на Мико без редакторска намеса:

Приятели, трудно намирам думите, за да го съобщя, но обстоятелствата са такива – напускам родния ТК „Локомотив Пловдив ”. Заченат съм като локомотивец, израснах като локомотивец в семейство на потомствени локомотивци, душата ми е черно-бяла и днес страда.

Не съм вярвал, че ще дойде време да се разделя с ТК „Локомотив Пловдив”, на който моят дядо беше един от основателите, но и това се случи. Напускам клуба, след като се направи всичко възможно да се чувствам неканен гост в родния си дом – кортовете на комплекс „Локомотив” до стадион „Пловдив”. От онзи ден моята майка, Дора Рангелова и вуйчо ми, Стефан Рангелов не са част от клуба, след като отдадоха живота си за него. Двамата са се съгласиха да напуснат клуба след като ТК „Локомотив Пловдив” има ново ръководство, което по безскрупулен и крайно неуважителен начин се отнасяха с тях, както и с мен в редките случаи, в които се прибирах в Пловдив през последните месеци.
Те са моето семейство и аз не мога да остана да се състезавам там, където Дора Рангелова – заслужил майстор на спорта, 14 години капитан на България за „Фед къп” и „Били Джийн Кинг къп”, 15 години изпълнителен директор на ТК „Локомотив Пловдив” и Стефан Рангелов, мой личен треньор от началото на състезателната ми кариера са недооценени и отношението от страна на новите ръководители е недопустимо!
Поемам по нов път, но оставам завинаги част от черно-бялата общност. Аз ,семейството ми и хората, които са с мен с мен и зад мен ще направим нов клуб, в който няма да има задкулисие и тънки инвеститорски сметки. В него важните неща ще бъдат професионализмът, отдадеността на тениса, развитието на младите таланти, усилията на треньорите и родителите. Пловдив дълги години чака своята тенис академия. Ще се посветя на тази идея, след като приключа своята състезателна кариера.
Имам подкрепата на моето семейство и бъдещите ми партньори. Надявам се да имам подкрепата и на местната власт в града, която отдавна е длъжник на спорта.

Дотогава – подкрепяйте ме на всеки мач и турнир. Навсякъде, където играя е знамето на България.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker