Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Фен на Локомотив предсказа назначението на Едо

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес, минути преди да Ви съобщим за назначението на Едуард Ераносян като старши треньор на Локомотив Пловдив, читател на нашия сайт ни изпрати писмо чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което изразяваше надеждата си Христо Крушарски да върне Едо на Лаута.

И точно когато може би той е писал редовете си към нас и към Крушарски, вторият се е договарял окончателно с наставника.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Г-н Крушарски, върнете Ераносян на Лаута!

Г-н Крушарски, ако наистина сте амбициран да изведете Локомотив от посредствеността, поставете Бонев и Узунов там, където им са местата – на централната ложа, върнете Ераносян на Лаута и му дайте цялата спортно-техническа власт в клуба.Няма по-харизматична фигура на Лаута от Ераносян.В негово лице виждам, а и сигурен съм много локомотивци правилният човек, който ще обедини черно-бялата общественост у нас!

Знам, че отстрани лесно се дава акъл и съм много далеч от мисълта да го правя…по-скоро приемете мнението ми, като молба към Вас!На мнение съм, че единствено Ераносян може да намери общ език с футболистите и да извлече максимума от тях!Много хора ще се върнат на Лаута дори само заради Едо, защото смятам, че Едуард Ераносян има всички качества да се справи с теготата на Лаута – добър специалист, който познава футбола в дълбочина доказал се в своята професия, страхотен мотиватор и много-добър психолог.

Мястото на Ераносян е у дома – на Лаута начело на любимия ни Локомотив!

Изпратил: Иван Писарски

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker