Ботев ПловдивТвоята трибунаФиналътФутбол

Твоята Трибуна: Фен на Ботев: Търпението се изчерпа, затова се случи това вчера

TribunaPlovdiv.bg по традиция дава думата на своите читатели чрез рубриката “Твоята Трибуна”. Днес в пощата ни пристигна писмо изпратено от наш читател, които разяснява, защо се е стигнало до грозните сцени по време на двубоя за Купата на България.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста:

Добър ден, искам да пиша за снощния мач Ботев-Лудогорец, аз като фен на най-стария клуб в България Ботев Пловдив заставам зад гърба на феновете, които с право постъпиха така, защото от както се завърнахме в “А” група всички ги хвана страх от Ботев. От два мача за сезон 2012-2013 срещу Левски София, съдиите започнаха да помагат на отборите, защото знаят какво ги очаква на терена и на трибуните. От тогава насам ние феновете търпим въпросните съдии, но нашето търпение се изчерпа. Заплашвахме ги и това не се получи и накрая на този мач ние показахме на България, че никой не може да си играе със вековния клуб. И сега ще кажа че не ние запалих ме този пожар, а именно пожарникарите хвърлиха няколко факли към лесно запалимата хартия от хореографията.

Изпратил: Анонимен

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

9 Коментара

  1. Това мач ли е или е карнавал: какви са тези хо-ре-ографии, факли, фойерверки? Футбол ли се играе или какво? Какви са тези “Лидери”, които ни карат да викаме малоумщини, що за дирижиран фенски идиотизъм? Като се водим по акъла на 20 тартора на агитката – то наистина сме 13 000 ИДИОТА….

    Много тъжно – сами сме си виновни.

  2. Глупаци, защо си хвърлихте факлите тогава? Срам ме е от фенове на Ботев Пловдив като Вас. Що за първобитни вандалщини. Срам ме е само като си помисля какъв фенски-позор хвърлихте върху отбора. Срам ме е от Вас, господа “Фенове” на Ботев.

  3. Абе ей смешници какво преиграване бе ? Какво е попречил съдията кретени такива никакъв мач и от двата отбора а специално БотяФ нямаше и един удар към вратата освен само едно центриране на дядо коледа…. Като цяло бяхте пълна трагедия !!!! ЖАЛКИ СТЕ ! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ СЕ СМЕЕ.. Били на 3000% сигорни ,че купата щяла да дойде в Пловдив хахахах КЪДЕ Е КУПАТА??? Много ви беше забавано и весело преди 2 години когато ни се подигравахте на нас когато не взехме купата и онова прасе продаде мача но сега вище и вие какво е и как боли

  4. ДА прав си, имаше много моменти в които бяхме порязвани и точно когато трябваше да им го върнем като вземем купата хора които са си купили жълти блузки за да са интересни съсипаха всичко, ВИЕ НЯМАТЕ МЕСТО ВЪВ АГИТКА КОЯТО ПОДКРЕПЯ ОТБОРА СИ ВЪВ НАЙ ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ

  5. Анонимния, да беше писал с истинското си име. Тези уж доводи за вчерашната простотия ги изсмука от пръстите си. Че реферите понякога не са прави си е вярно, но едва ли тази е причината за товакоето стана на терена.

  6. ПРАВ Е ЧОВЕКА! СЪДИЯТА ПОПРЕЧИ НА БОТЕВЪ ДА ПРЕГЪРНЕ КУПАТА! ДА СЕ ПРЕИГРАЕ МАЧА ВЕДНАГА

  7. Господин Анонимен, пусни си мача и забележи първото полувреме за какво брутално подпиране за вас става въпрос…..след почивката нещата се нормализираха, помисли и ще се сетиш защо съдията започна да свири нормално ;) Не се правете на ощипани моми, прекрасно знаете, че съдиите у нас подкрепят силните на деня, каквито сте вие, не един и два пъти пропищяваха отбори като бяхте по Б групите от очевадна подкрепа за вас. Никой не е виновен, чефутболистите ви прегоряха от еуфорията и не можеха да си я подадат два пъти и че нямате един удър във вратата. Тия работи за съдиите ги разправя Мъри, щото трябва да оправдае 30 бона заплата по нялав начин, то не е съдията, терена, вятъра…..айде когато се опитвате да мислите, поне свалете жълтите очила и гледайте реално.

  8. Спряхте мача с, цел ,точно след гола ,не на мене тия филми ,тези тактики са откакто бях спортистка в Локомотив .А пожарникарите ,че хвърляха видяхме всички ,но сигналните ракети също се виждаха ,една от тях попадна точно там където хвърляше и пожарникаря.Видяхте ,че губите и започнахте палячовщината си.Никакъв футбол не показахте в интерес на истината ,пълна скръб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker