БотевТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Фен на Ботев (Пд): От устата ни го взеха залъка на победата!

Твоята Трибуна: Фен на Ботев (Пд): От устата ни го взеха залъка на победата!
TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Медията ни се превърна в трибуната, от която множество запалянковци изказват своите мнения за наболели теми около техните любими спортисти и отбори.

След мач между Ботев (Пд) и Берое във вторник, редовен читател на нашия сайт и фен на „канарчетата“ ни изпрати писмо, с което изразява възмущението си от отменения „победен“ гол за „жълто-черните“ в края на срещата.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравна изненада на „моето младежко тяло „ ме остави пред телевизора този междинен кръг.С нетърпение очаквах така наречената „битка за Тракия”,Участниците в нея-видни провинциални отбори.Любимият ни Ботев Пловдив от една страна и от друга отбора на Берое1Моментното им състояние обещаваше напориста среща!И тя действително се състоя!!!Но не без дейното участие на Чернодрешковците!!! Напоследък федерацията се напълни с едни новонапъпили млади мераклии за футболна правда!С нежните си юношески лица, те всячески се напъват да угодничат на този или онзи от силните на деня!Днес определено същите момчеца се подиграха с футболното умение и съзнателния професионален труд на момчетата от отбора на Ботев!Стига плонжове по определени тюфлеци ,бе господа правдораздаватели!Не се ли стряскате малко на сън и на яве от вашите тенденциозни отсъждания на терена!С дебелоочие отминавате грубостите и засадите,дузпите и нарушенията! Високите ви постижения са неправилно отменените правилни голове!

Спрете се на баира ,бе бездарници!

Това ви е тавана!Лакействайте на този или онзи новоизлюпил се незнайно как ,така наречения бизнисмен!Оставете един отбор далечот столицата да се развива по правилните канони на играта!Красотата и се създава от подобни момчета които с мерак я играят!

Ботев се представи на европейската сцена много добре!Как няма някой от УЕФА да мине през страната ни и да изгледа и наш български футбол!За да се запознае и с нашат красива игра и с вашите простотии на игрището!

Бесен съм не само аз от пред екрана!Бесни са и капитана ни,редовите футболисти и треньорското ръководство!Да не говорим за верните фенове на отбора отново заели местата си в тази доста студена вечер!

Е ДА БЕШЕ ГО ВЗЕЛ ТОЗИ ОБЕЩАВАЩ ОТБОР НЯКОЙ СИЛЕН НА ДЕНЯ!

Без да играем ще си получаваме победите чрез вас!

Нали така,господин Петров ли беше,как беше!Отговарящ за съдиите и почервенял осезателно с деловото си изказване за дузпата на Армията!Ми сега какво ще кажеш за отменения гол на същия този отбор?Ще покажеш ли познания и смелост за странните отсъждания на твоя попечител ?Ще назовеш ли с благородно извинение кой е ощетен така здраво в днешният футболен ден на Коматево!Така, както признаха футболните качества на Ботев противниковите състезатели и треньори !

Така, както го аплодираха присъстващите на мача!Така, както го видяха всички от страната ни!Защо трябва да се спира красивото в професионалното на отбора!Момчетата са достатъчно футболни за тази подигравка!Ще го изживеят тази нощ и от утре отново работа за следващия двубой!Пак да показват умения на друга тревна площадка!

С тези си действия господата съдии не ще развалят обичта им към футболната игра!

И вие няма да намалите нашата обич към тях и към футболния тим Ботев!

Нищо не може да ме спре да го обичам този отбор!

Дори и Вашите действия !!!!!

Така било е
и така
ще бъде!
Само Ботев Пловдив!

Вторник 23 часа Пловдив Т.Д.

Изпратил: Тинко

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

ОФИЦИАЛНО: Ботев (Пд) поиска оставката на председателя на съдиите

Балтанов бесен: Съдията отмени гола и даде фаул за непревишно дишане

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg: 
:fans: 
:topka: 
:bira: 
:1: 
:happy: 
:red: 
:ole: 
:good: 
:nazdrave: 
:wacko: 
:yahoo: 
:smqh: 
:cry: 
:2: 
:facepalm: 
:blue-white: 
:red-white: 
:white-black: 
:yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg