Новини

Твоята Трибуна: Фен на Ботев (Пд): Защо ли Венци побесня?

1 коментар 📁 Локомотив, Твоята трибуна, Футбол 🕔06.август 2018
Твоята Трибуна: Фен на Ботев (Пд): Защо ли Венци побесня?

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Поредното писмо от наш читател пристигна днес чрез рубриката ни „Твоята Трибуна“,, през която всеки един запалянко може да изкаже своето мнение.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Венци побесня…….Защо ли Венци,побесня????

Тази събота си закупих уважаван спортен ежедневник!След като се запознах с правилната оценка за изминалата футболна среща на любимия ми „Ботев „- Пловдив се спрях на странното заглавие на друга футболна статия:“Венци побесня……“

В нея собственикът на един български отбор се жалва яко от съдийството на международна футболна среща с участието на „Славия“На същата тази Славия ,която преди няколко месеца само ………

Спрях да чета жалните думи на познатият ни собственик.ЕЙ,,ВЕНЦО много бързо забрави как дойде „успехът“ в кавички на твоята бяла Славия.Само преди месеци ,ти беше в основата на подлото подиграване с футболните умения на момчетата от „Ботев „-Пловдив!Ведно с долния съдия на тази среща, Вие ,двамата успяхте да заблудите цяла България и присъстващите на стадиона кое е истина и кое не!Тогава кравешките ти големи бузи бълваха пред микрофона „видите ли съдийската група се справи много добре с полуфиналната среща.“С това твое всепризнато дебелоочие изживяваше тогава огромната си радост за сметка на мъжките сълзи по лицата на футболисти и фенове на Ботев,на административни лица и професионални фотографи към отбора.Породени от явната неправда сътворена на терена!!!.

Затова сега плачи и ти като вдовица!!!

Знаеш много добре,че всичко се връща!!!

Волът риий и на гърба си го хвърля!!!

Завършили така безславно и кратко пътя в Европа,плачи до оня ден, в който ще се изправим пак срещу твоите „юнаци“ в една открита и честна футболна битка!!!!

Тогава ще видим кой,кого!!!!

Много обида ни се е събрала в душата ни,собственико!!!

Изпратил:  тинко

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Сподели тази статия с приятели

1 Коментар

  1. 🕔 20:09, 07.август 2018

    Анонимен

    Da mu smuchesh na bat Venco uiq,da mu suchesh,jult pomak

    Отговори на този коментар
    Харесвам(3)Не харесвам(1)

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *