Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив към Коко Динев: В понеделник локомотивците ще сме на Лаута, а ти?

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес в пощата ни пристигна писмо от привърженик на Локомотив Пловдив, който изказва мнението си около намерението на Константин Динев да продължи да издържа тима.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравейте ТрибунаПловдив!Здравейте и на вашите читатели! Здравей и ти неуважаеми Плондер, Сандански или там както ще се приемеш – Динев! Аз съм един обикновен фен на Локомотив Пловдив.От онези фенове на отбора,които не ставаме локомотивци заради резултатите на отбора,а защото просто се раждаме фенове на Локомотив.За жалост ти няма как да разбереш това,най-малкото защото не си достоен да разбереш какво е да си локомотивец. Вчера на пресконференцията много добре ти бе казано,че нямаш място между нашето семейство.Ние като фенове,общественост и семейство не искаме да имаме нищо общо с теб.Причините затова са много и няма смисъл да ти ги изброявам. Днес обаче,ти като най-наглия човек,който е стъпвал на Лаута отново заяви,че искаш да продължиш да ”издържаш” отбора (всички знаем,че ти не го издържаш защото всичко се трупа като дългове или парите,които даваш отново знаем от къде са).Чета,че според теб още имало локомотивци,които да те искат.Ама ти сериозно ли бе г-н Динев,сериозно ли?Ще си позволя ти кажа,че ако има такива,то те са не повече от 10 заблудени човека,които още ти вярват на ”грандиозните” трансфери,измислените цели за титли и прочие.Продължавам да чета интервюто и виждам,че изведнъж Коко Динев се бил сетил за школата на Локомотив…чудя се да се смея ли или да плача.След като школата бе оставена на самотек толкова години сега разбираш ли ти се сещаш за нея.Тук обаче идва врътката,че от тази година отново ще има дублиращи отбори и от там ще има много пари.Естествено момчетата от U21 отново ще бъдат заплашвани да играят тото. Коко..Коко..чудих се до къде ще стигнеш,но ето,че има и нови върхове за теб. В понеделник на Лаута както ти каза, че искаш ще дойде всеки един инстински локомотивец, а какво ще стане не знам,аз също ще съм там,но дали ти големия локомотивец ще дойдеш на стадиона? Всъщност забравих,че ти идваш само когато мачовете са без публика,защото тя те обича много и явно ти пречи. Локомотив не е Вихрен това го разбери и до нови срещи!   

Изпратил: Плондера вън

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Подобни

11 Коментара

  1. Nikakva trenirovka nqma da ima kokal li si hru6tql li si 6te litne6 1vi vsi4ko svur6i iskame si otbora ako ne 6te se lee kruv bokluk Mrasen vunn eni4ar vsi4ki Tam turpenieto svur6i 6i6ko ELA i ti nali si lokomotivec hahahhaa mi6ko strahliva idva6 kogato ni nqma tova e patent na turcite ot komatevo mra6lqk

  2. Коко свиня мръсна напусни Локомотив … На 16 ще видиш !! Ако имаш смелостта да дойдеш на „Лаута“ де .. нали „не си мишка и не се криеш“ за тва дойде да ни го докажеш,когато нас ни нямаше. Ела на 16 и ни докажи,че не си мишка,но ела при нас и нека заедно „обсъдим“ бъдещето на Локомотив. т.е. бъдещето на Локомотив без теб . Ела на 16 да се разберем кога ще прехвърлиш акциите , на някои който обича Локомотив и е готов на всичко за този отбор, а не като теб … някъв селянин от Сандански дошъл в Пловдив и вече станал най-великия… Я малко се поспри, че си смешен , не усещаш ли !? А вие жълтури гадни на нас ни беше кеф когато Христолов беше с вас … Майка ви шейба жълта , страхлива … искате Санданската свиня да остане щото само тогава можете да ни биете нали уее курвиии долнии !! Като сте зад Коко взимайте си го бее кво чакате .. ваш е, но го вземете и заедно с него ВЪН ОТ ПЛОВДИВ мангали простиии !!

    1. Ох уееее, я поеми малко въздух уееее….
      Колко сте смешни, водете си войната с Коко и Боко и не ни намесвайте нас жАлтите.

      1. Папагалите май много сте се наакали тия дни, а :) По колко ви плащат от догановите сараи ,да пишете по сайтовете по цял ден?

        1. После Доган бил „нашия“ баща … хахах видяхме ги! Видяхме и цял изгрев как пътуваше към Бургас … РОГОШ, МАНОЛЕ, СТРЯМА – КУПАТА Я НЯМА !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker