Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив: Локо няма бъдеще с Коко

TribunaPlovdiv.bg по традиция продължава да дава думата на своите читатели чрез рубриката “Твоята Трибуна”. Днес в пощата ни пристигна писмо от привърженик на Локомотив Пловдив, който пише своето виждане за управлението на отбора от Константин Динев.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравейте Трибуна Пловдив, поздрави и от мен за добрата работа. Пиша ви по повод намерението на Константин Динев да остане начело на Локомотив. Надявам се той да прочете моите редове чрез вашата медия. Динев, Сандански или там както се приемаш, наистина мислиш ли, че има смисъл да останеш в Локомотив? С какви очи ще погледнеш всеки един фен на Локомотив след всичките тези игри, които направи с отбора ни. След като го засрами така, че ние привържениците да се чудим какво става? Локомотив няма бъдеще с теб,разбери го и колкото по-рано си тръгнеш толкова по-добре за Локомотив като институция! Локомотив Пловдив е семейство, а ти не можеш да си част от това семейство. Ти беше изритан от него още преди много, много време. Четох и че си правил всичко за отбора заради Жоро Илиев… Жоро ако беше жив днес щеше да се срамува от теб, в това трябва да си сигурен. Та по-добре ако живот и здраве се намери нов спонсор, дай му акциите и не бъди алчен да искаш пари, защото ти получи клуба за без пари. Има ли смисъл да си собственик на отбор,който е с едни от най-верните привърженици, а те да не идват на стадиона заради теб? Има ли смисъл изобщо да оставаш в Локомотив Коко? Ще си позволя да ти отговоря и да ти кажа, че НЕ НЯМА СМИСЪЛ. Локо няма бъдеще с Коко! Поздрави и САМО ЛОКО, НО БЕЗ КОКО!

Изпратил: Георги

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker