бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив: Сега е моментът за велики успехи за историята

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Медията ни се превърна в трибуната, от която множество запалянковци изказват своите мнения относно случващото се в техните любими отбори.

Днес наш читател ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което отправя призив към всички запалянковци на Локомотив (Пловдив) за предстоящото дерби на града с Ботев.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Първо честито на всички фенове на Локомотив Пловдив. Благодаря на всички момчета,които направиха така че тези две купи да пристигнат на Лаута.Локомотив Пловдив е по-живо от всякога!

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Иска ми се да споделя мнението си не толкова за играта ни, а за това което виждаме пред очите си и за това което може да постигнем тепърва.Локомотив играе хубав футбол, но дори и в моментите, в които играта не ни върви, се намира някой да блесне.Пример е Митко Илиев,който вчера не направи мач,който ще се запомни до момента в който отправи това воле с което матира Лудогорец и донесе Суперкупата.Ето това, вече подсказва,че Локомотив е голям отбор.Големите печелят дори и когато играта не им върви.

Та си представете с тази игра да имахме и добър нападател.Аралица вчера изпусна дижурните му два гола.Ако купим нападател, който да може да вкарва от 3 положения поне 1, то с Умарбаев и Салинас отзад ще станем категорично най-резултатния отбор в България.

Не разбирам защо с приходите,които генерира клуба в момента не се отдлят пари за привличането на нападател,който да ни реши мъките.

Сега ни е шанса да постигаме велики успехи, които да останат в историята. Никога през годините не сме постигали успехи като тези,а си представете да надградим този отбор с още 1-2ма качествени играчи – ще сме гарантирано и догодина в топ 2 и поне трети кръг в Лига Европа (оттук ще дойдат още пари и Крушарски ще си избие разходите за нападател).

Понеже съм сигурен, че футболистите ще прочетат това и понеже не можем да сме на трибуните в Коматево в неделя: момчета, излезте и покажете най-доброто на което сте способни. Време е да влизаме в историята по всички параграфи! ПОБЕДА ЗА ЛОКОМОТИВ!

Изпратил:  Локо фен

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

4 Коментара

  1. Куция кон до кога ще бъде налаган? Син да беше на Бруно пак нямаше да му се дава толкова шанс. Изпуснахме страхотен нападател 2 лицето на Доминик Малонга за сметка на този дървар дето вчера не 2 а цели 4 ЧИСТИ положения имаше. Дано скоро Гонзо и Акрапович намерят някой нападател било то и печка от Франция (Африка), за да може отново да почнем да бележим по 2 3 гола на мач.

    1. Абе порадвайте се бе хора… Стига сте хейтили… Оставете това на жълтите… И вече Аман от разбирали… Той Бпуно не виждал, Гонзо не е бил централен нападател и не я разбира… Малонга та Малонга… Еми като иска една торба пари да му ги дадат ли… Пък другите Митко, Пара, Салинас и останалите да взимат два пъти по малко… Да взривим съблекалнята заради един мангал… Добре ли е. Само жълтурите ще са доволни. Айде спрете се малко! Кога сме взимали три купи за две години? После Бпуно не я разбира! :1:

  2. Аааа… Аман от това Локото!!! Къде видят купата и я вземат..
    Две години с един екип… Две еднакви купи… Сега нов екип.. Нова купа… Вече голи ще играят…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker