Новини

Твоята Трибуна: Привърженик на Ботев с послание към Лъчезар Балтанов

0 коментара 📁 Ботев, Твоята трибуна, Футбол 🕔11.февруари 2019
Твоята Трибуна: Привърженик на Ботев с послание към Лъчезар Балтанов

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Медията ни се превърна в трибуната, от която множество запалянковци изказват своите мнения за наболели теми около техните любими спортисти и отбори.

Днес наш читател ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което пише за любимия му Ботев (Пловдив) и Лъчезар Балтанов.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Лъче,привет!Днес случайно влезох в дневника ти разбрал,неразбрал относно твоя рожден ден!Разбира се със твоето разрешение!И колко приятно ми стана ,още от първите публикации,че сред нас имаме толкова добър човек,,добър футболист и добър капитан!.Колко е наситено с обич и уважение реченото твое към колегите ти!Как се чувства твоята грижовна ръка сред колектива!Колко е важен за теб личния пример на човека-футболист!


!Браво ,капитане!Бъди жив и здрав ,за да радваш сърцата ни още много години!Твоите човешки професионални мечти да се реализират успешно!!Прекрасният живот в семейството ти и с приятелите да не намаля красотата си!Хубавото момче израствайки така умело в любимия ни клуб”Ботев”” ще остане вечно в спомените ни като реално съществуваща личност с чест и достойнство в душата си!!! На добър път през пролетния полусезон,скъпи ни Лъчезаре!!!

Изпратил:  Тинко

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *