бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Ботев към футболистите: Без гръмки фрази доказвате кой и къде се играе качествен и приятен футбол в град Пловдив

TribunaPlovdiv.bg продължава да спазва традицията и да дава думата на своите читатели. Поредното писмо от наш читател пристигна днес чрез рубриката ни „Твоята Трибуна“,, през която всеки един запалянко може да изкаже своето мнение или коментар по важен за него казус.

Редовен наш читател и запалянко на Ботев (Пловдив) споделя своите емоции след победата на “канарчетата” с 2:0 в дербито на Пловдив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Пиша му……. /една нощ време след дербито/ След снощният развой на дербито на стадион „Лаута“, аз не намирам думи за описание!!!

Само мога да кажа голямо БЛАГОДАРЯ на участниците в това вълнуващо събитие за Пловдив. Благодаря на феновете на любимия „Ботев“ ,чиито активни полувремена бяха доста дълги преди и след срещата! Те се представиха достойно!!! Благодаря на футболистите, които изнесоха показен урок на чуждото игрище!!Двата гола бяха малко за тяхната красива игра!!!Но пък феноменалния гол на Тошко, ще се помни векове напред! Все пак бъдете доволни вие от „Лаута“ ,защото ще се споменава и центъра на вашия футболен терен!!! Благодаря на треньорското ръководство и лекарския екип за умелото и с професионализъм водене на срещата. Вие, без гръмки фрази доказвате кой и къде се играе качествен и приятен футбол в град Пловдив!!! И не на последно място благодарности за собственика, който след този Бисер в огърлицата на отбора ,несъмнено ще развърже желание, кесия и други, за да гледа красивите победи на подопечните си на хубав стадион в града ни!!! Е ,ние феновете ще понамажем в случая!! Да живее „Ботев“- Пловдив!!! Само Ботев!!! За друго седнах аз пред българската азбука.

Искам да напиша някоя дума родна на един „Анонимен“ ,както се пише в коментарите си. Не знам ,от къде е?!?Но да приемем ,че е преминал по пловдивското стъргало няколко пъти !Заучил е определени фрази –чуждици и ги пуска в четмото си! А от него се чувства ,че много ,много не я разбира тая игра футбола!!Но ,какво да се прави разбирачи много!!! Та, анонимнико, кажи какво да ти пиша сега!

За процентите владеене на топката от двата отбора ,за красивите комбинации от играчите в жълто-черно, за хвърлените бомби, за препълнените в кавички трибуни на отбора –домакин ,за не отсъдената дузпа в полето на Локомотив или за резултата, за вашата безпомощност и за финала на това поредно пловдивско дерби!!

Не ще ти пиша за гола от „Джумаята“ ,както казвахме ние по-големите едно време в Пловдив! Все пак благодарности за участието в реализацията на този незабравим голов удар от центъра на „Лаута“!!Оказал се така продуктивен за вицове ,песни и мохабети по ваш адрес!!!

Сега може пак в типично ваш стил да пеете песни против победителите, да се биете, да чупите и рушите, да мразите!!! Но уверявам те -НЕ Е ТОВА ПЪТЯ!!! Вече е убеден и създателя на тези злочестни нюанси- виден ваш футболист! Учете се от единствените фенове на „Ботев“!!! Чуйте радостта им, вижте песните им, наслаждавайте се на любовта им!! Любов която ги води на всеки футболен стадион, където играе „Ботев“! Любов, която събира в редиците си все по-млади и хубави момчета и момичета!! Любов, която твори и реализира идеите си за нови песни скандирания и хореография!! Любов, която ги прави реално радостни ,усмихнати и щастливи!!!

САМО „Ботев „-Пловдив!!!

На другата сутрин.

Пловдив Т.Д.

Изпратил:  Тинко

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker