Твоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Пловдивчанин за разликата във футбола в Пловдив и София и коя е футболната столица на България

TribunaPlovdiv.bg по традиция дава думата на своите читатели чрез рубриката “Твоята Трибуна”. Днес в пощата ни пристигна писмо изпратено от наш читател, който споделя мнението, че пловдивските футболни отбори са с класи над софийските.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здрвейте Трибуна Пловдив Искам да ви споделя мнението си за това как пловдивският спорт доста сериозно изпреварва софииския такъв.Според мен нашите отбори Локомотив и Ботев са с класи над Левски и ЦСКА и това се вижда по доста параграфи.Дербитата им,които с всяко едно стават все по скучни и все по малко посещавани също доста сериозно доказват, че София отстъпва много на Пловдив.На дербито на 8ми много добре ще покажем,че Пловдив е футболният град на България. И извън горната тема,искам да ви поздравя затова,че отразявате Спартак и Маричката щото и те са все пак наши отбори!

Изпратил: Данчо Пловдивчанина

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker