Ботев ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята трибуна: Фен на Ботев: Открити редове от думи за всеки

TribunaPlovdiv.bg продължава дава думата на своите читатели чрез рубриката “Твоята Трибуна”. Днес в социалните мрежи се появи нов коментар на Тинко Дончев. Публикуваме го без редакторска намеса.

Открити редове от думи за всеки…….

Ще се опитам да напиша думи до всеки, който ги прочете.
Думи истински,излезли от душата ми и написани за Вашите души.
Редове от думи, които ще прочетеш ти, скъпи мой съгражданино независимо от пол,футболна принадлежност и етническа вяра.
Написаното може и да стигне до очите и ушите на „обичаните” от нас политици в тази наша държава,ако има още такава.
Няма да вия като чакал или да плача като вдовица!
Не ще хленча и като обидено дете или да псувам като пияница в кръчма.
Просто ще се опитам да изкрещя- Стига господа политици, депутати,прокурори,банкери и „вся софийская сволач” които тотално прекалявате вече в това как да живея аз,ти, той, тя и всички от шепата останал български народ.Окопали се в столичния град,Вие умело пренасяте междуличностните си ежби върху нас, Вашите избранници.Вживяли се до болка в някаква псевдоисторическа роля,стъпили на жълтите плочки, Вие забравяте и за род,семейство и родина.С примитивни и феодални методи се разправяте помежду си, което рефлектира с ужасна сила върху нас по градовете и селата в тази страна,истинските нейни граждани.
Питате ли се имате ли моралното право да нарушите моята човешка радост на български гражданин? Помните ли с какви слюнки в устите ми сваляхте угодно звезди от небето по време на изборната кампания!Как грижовно описвахте бъдещето ми в красиви случки и цветове,когато бъдете избрани да властвате в тази страна.Да ,да властвате за да може да създадете година след година утъпканите пътеки за достигането до желаните от Вас-власт,пари и влияние.Така,незабелязано и скрито и покрито от мен-твоя избирател.Човекът ,чиито ръчички беше готов да разцелуваш само и само да пусне гласа си за теб!

И днес охранен и отъпкал се в депутатския стол да имаш наглостта да разваляш моята най-обикновена радост в страната. Човешката ми обич към определен клуб,към приятелите на този отбор,към моите скъпи съграждани.

Незаменими и мили момчета и момичета, обичащи така истински своя „Ботев” !
Зрели мъже и жени от нашия древен Пловдив, верни на неподправената си любов към този футболен тим!
Скъпи българи от красивата ни родна България,симпатизанти на този отбор със славна вековна история!
Човешките ни чувства са поставени на изпитание!Мръсните и долни задкулисни политически игри в стил „ала бай Ганьо, заплашително се насочват към обекта на нашата всеотдайна обич.
Самозабравили се депутати и политици са готови да разрушат личната ни земна радост при махаленското си разиграване на „кой,кого”!
Самоизолирали се от своите избранници,те с прикрита и кръвожадна война влияят на правителствени среди с решения, нежелани от българския избирател!
Да,определено задкулисната политическа игра за сметка на народа ни,взима жертви.И това са моята обич,твоята любов,нашата вяра и Вашата радост !
Към един отбор със славно име!
БОТЕВ-Пловдив!

С какво право го вършиш господин народен избраник?
Мислиш ли ,че ще успееш в пъкленото си дело,властимащия! Ясно ли ти е ,че срещу всенародна обич не се тръгва, самозабравил се наш гражданино!
Защото срещу твоите гнусни ходове стои една фенска маса и с ревящ глас те пита-„Кой ти дава право да посягаш на тази искрена любов към любимия Ботев?!?
Нека всички да покажем на всеки в България ,какво е това да обичаш този отбор!Цялата ни вътрешна положителна енергия да насочим в една цел-незабавно прекратяване на така скроените ходове срещу благодетеля на този клуб.
Както никога досега всички масово да заемем местата си в бургаския стадион и с европейски средства да подкрепяме отбора си в идващите срещи от Лига Европа.
Вярата в административното и треньорско ръководства да се увеличава всеки изминат ден!
Любовта ни към скъпите ни футболисти да е водеща в реалните ни действия по подкрепата на отбора на сърцата ни.

Цялата фенска маса с надеждата за бързото и справедливо разрешаване на изкуствено създадения проблем около отбора, да остане верна на обич,песен и подръжка за същия.

Нека рефренът

”……с крак ще им строшим главата”

неотлъчно да допълва

„……………,че в нашите
сърца.
По
велик
от
БОТЕВ

няма

на

света!

САМО БОТЕВ СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ!

25.06.2014 г. Пловдив Т.Д.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

9 Коментара

  1. Ама как омеквате,когато видите дебелия…
    Преди ОК на партията ви крепеше,затова и се издигнахте толкова,после дойдоха банкерите,всичко точно,и когато ви поде Христолов,всички ревнаха!!!
    Да ревете,срещу тези,заради които сте отбор!!!
    ВИНАГИ НАДУПЕНИ,КАКТО САМО ВИЕ МОЖЕТЕ!!!

  2. Чета и не мога да повярвм на ушите си- ако всички неградски фенове са като а този… Тянко… жалко за 1/2 Пловдив!!!

  3. Purvo Cvetan Vasilev nqma nishto obshto s Dogan.. Vtoro vie nerazbirate smisala na pismoto. Tova ne se otnasq samo za Botev tova se otnasq za vsichki nemoje da doppuskame da se podigravat taka s naroda ni i s edna igra koqto e vekovna…nemoje edin ot nai golemite mafioti v durjavata da e ministur…..razberete che edin obedinen narod e mnogo po-silen ot 200 nagli politici…obedinqvali sme se ppredi mojem i sega ..POMNETE ISTORIQTA SI !!!

  4. Жълтури вие не сте добре сериозно ви казвам.Как може да се гъзите на тия хора,които си перат парите през любимия ви отбор бе?

  5. Ти си противоречиш във всяка дума! Викаш – избирателите,народа и т.н.,а в същото време искаш да подкрепим един крадец и измамник!

  6. Тая декларация все едно е писана от някакъв сектант или човек със сериозни психични проблеми.Айде малко по-сериозно!

  7. Каква любов,каква болка,а онази незабравима декларация към Ирен свинката помните ли я?Много удобно завъртате гъзовете,защото бяхте наясно,че Цецко и Свинчето са подставените хора на Доган,но тогава това не ви пречеше,защото се изливаха милиони.Потърквахте доволно ръце в очакване на купи и титли,подигравахте се с финансовите кризи на другите отбори,защото не ви дремеше,че с парите на гражданите в тази банка ви се строеше база и стадион.Сега скочихте да защитавате Цецо,но от кого го браните,като чисто и просто една пирамида,създадена пт Доган,сега просто сменя състава,сменя актьорите.На вас не еи дреме,че хората ще изгубят спестяванията си,за да имате отново наи-скъпото 4място.Брокерите 2се повтаря,но дано поне стадионът бъде довършен,за да остане за много години напред едно хубаво съоръжение.Не вдигайте твърде високо главите,зашото лесно ще ги ударите някъде,всеизведтни сте с грандоманщината,наглостта и доста селско поведение,но това е разбираемо,все пак преди дербито гарата е пълна с пришълци по джапанки,които дори не знаят кога Ботев е ставал шампион.Дано имате стадион,за друго вече е късно….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker