бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

С половин отбор – Ботев (Пд) поднови трнировки, Милев напът да се завърне в игра

Отборът на “Ботев” поднови тренировки след двата почивни дни, които играчите получиха след двубоя срещу “ЦСКА – София” (0:0).

Във вторник следобед Николай Киров изведе на първо за седмицата занимание оскъден състав от едва 12 полеви футболисти, от който липсваха ангажираните с националните тимове състезатели и юношите, които се подготвят с представителния отбор.

В “А” отбора на България за квалификационните мачове с Франция и Швеция бе повикан Тодор Неделев, а Радослав Терзиев и Серкан Юсеин са в състава на младежите за решителните двубои с Дания и Румъния.

“Жълто-черен” представител има и в състава на България до 19 години. Това е Иван Кирев, който няколко пъти попадна в разширения състав на “Ботев” за шампионатните мачове и дори записа първи минути в елита.

Връстниците на Кирев също пропуснаха началото на тренировъчната седмица, тъй като по-рано през деня отпътуваха за Монтана, където в сряда излизат срещу едноименния тим в мач от поредния кръг на Елитната група до 19 години.

Добрата новина за треньорския щаб на “Ботев” е завръщането в основната група на оперирания от менискус Наско Милев. 20-годишният нападател приключи лечението си и отново се подготвя на пълни обороти след близо месец отсъствие от терените.

Поредна тренировка с първия отбор направи 15-годишният талант Кристиан Добрев.

Източник: botevplovdiv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker