Ботев ПловдивТопФутбол

Съществува реална опасност от затварянето на Сектор “А” на Колежа за мачовете в Европа

Ботев Пловдив може да загуби Сектор “А” на стадион “Христо Ботев” за двубоите си от европейските клубни турнири, съобщава “Гонг”. Това става ясно от писмо на Костадин Филипов, който представлява ДЗЗД “Колежа”, до Община Пловдив.

profittips-the best football tips

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на Филипов без редакторска намеса:

“След проведена на 31.05.2024 година работна среща на обект: Изпълнение на строеж, част от Общинска спортна инфраструктура – стадион “Христо Ботев” – град Пловдив и установените на място отклонения от приетите и въведени в експлоатация обекти, Ви молим да становище по следните въпроси:

1. Установени са СМР на ниво + 1 и + 2 на Сектор А, които не са част от обхвата на ЕТАП 1.1 и ЕТАП 1.2. Всички СМР, които не се изпълняват от ДЗЗД “Колежа” и по предварително одобрените проекти, представляват реална опасност за здравето и живота на посетителите и работещите на спортното съоръжение.

2. Установени са СМР на ниво + 3 и + 4 и + 5 на Сектор А, които не са част от обхвата на ЕТАП 1.1 и ЕТАП 1.2. Всички СМР, които не се изпълняват от ДЗЗД “Колежа” и по предварително одобрените проекти, представляват реална опасност за здравето и живота на посетителите и работещите на спортното съоръжение.

3. Цялостно на територията на стадиона са открити промени, модификации и допълнителни работи по електрическите инсталации, които не са част от одобрената проектна документация. По наши данни тези промени са направени без знанието на проектант, строителен надзор, строител и Община Пловдив.

profittips-the best football tips

4. В трафопост, намиращ се в близост до Сектор А, има разположена машина, която осигурява електрическтото захранване на тази трибуна. Въпросната машина не е част от проекта към ЕТАП 1.1 и ЕТАП 1.2 и е доставена временно и под наем от ДЗЗД “Колежа”. След изтичане на договора за наем, сектор “А” ще остане без електрическо захранване.

Филипов пише още, че очаква отговори и решение от Общината на поставените въпроси, тъй като изпълнителят на обекта трябва да спазва българското законодателство и да ограничи достъпа до тези помещения, тъй като те все още са активна строителна площадка и не са приети за ползване.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker