бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Съдът в Лозана отряза Локо, играчите на Уулвс останаха без картотеки

Локомотив (Пловдив) загуби и последната си надежда да уреди документите на преотстъпените от Уулвърхемптън Джордан Греъм и Силвен Десланд. Арбитражният съд в Лозана отказа на пловдивчани да картотекират служебно двамата чужденци и така ги лиши от правото да ги ползва до края на есенния полусезон.

Георги Градев представляваше пловдивския клуб и бе дал надежди, че дуото от Уулвс ще заиграе по-бързо при “черно-белите”, но това няма как да се случи на този етап.

Греъм и Десланд обаче няма да се прибират в Англия и ще продължат да тренират на “Лаута”. Уговорката между двата клуба е те да играят под наем в Локомотив до края на настоящия сезон. Почти сигурно нападателят и крилото ще бъдат картотекирани за отбора по време на зимната пауза, твърди “Меридиан мач”. Това означава, че те ще направят пълноценна подготовка и ще бъдат на разположение на Бруно Акрапович в средата на месец февруари, когато се подновява първенството.

Десланд е камерунец, но няма да заема място за чужденец при “черно-белите”, тъй като има и френски паспорт. Преди Уулвърхемптън той е играл още за Портсмът и Бъри, както и за френския Каен.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker