бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО: Шеф на полицията в Пловдив: Руски граждани са провокирали мелето, задържали сме фенове и на двата отбора

Шеф на полицията в Пловдив Атанас Илков обяви, че запалянковците на Локомотив (Пловдив) са виновни за случилото се меле днес по време на мача с ЦСКА – София.

В допъление той добави, че руски граждани са били задържани, като те първи са нахлули на терена. Задържани са 6 от Локомотив и 4 от ЦСКА:

Днес по време на мача фенове на Локомотив (Пд) излизат на пистата и с провокативните си действия създават ситуация, при която феновете на ЦСКА излизат на терена. Така се създава изключително неприятна случка, при която делегата на БФС и отговорниците за мача са поискали съдействие от колегите, които са реагирали адекватно и много бързо. Овладели са ситуацията и не се е стигнало до нищо по-сериозно. Имаме задържани десетима души – 6 от Локомотив и 4 от ЦСКА. Двамата, които са провокирали мелето, са фенове от руски произход.

Има леко пострадали от тези, които сме задържали. Те ще бъдат задържани от 24 часа до изглеждането на всички записи.

Ръководството на Локомотив (Пд) е наело частна фирма. Всичкият наличен ресурс, който имаме, работи по това да няма безредици в стадиона и около него.

СНИМКИ: Ултрасите на ЦСКА-София влезли с боксове, палки и военни димки на ”Лаута”, нарушиха кодекса на ултрасите в България

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker