бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Сурови наказания за бултрасите, заради кървавото меле в Стара Загора

Привържениците на Ботев (Пд), които участваха в кървавото меле преди мача с Берое в Стара Загора миналата седмица, отнесоха сурови наказани от Окръжния съд в Стара Загора.

Феновете на “канарчетата” получиха следните наказания:

1. На А. Т., на 29 г. от гр. Пловдив, привърженик на ПФК «Ботев», е наложено наказание: «10 денонощия задържане в териториална структура на МВР и забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и в чужбина за срок от 1 година».

2. На М. Г., на 28 г. от с. Царацово, общ. Марица, привърженик на ПФК «Ботев», е наложено наказание: «18 денонощия задържане в териториална структура на МВР и забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и в чужбина за срок от 2 години».

3. На П. Д., на 25 г. от гр. Пловдив, привърженик на ПФК «Ботев», е наложено наказание: «15 денонощия задържане в териториална структура на МВР и забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и в чужбина за срок от 1 година и 6 месеца».

4. На В. М., на 25 г. от гр. Пловдив, привърженик на ПФК «Ботев», е наложено наказание: «Парична глоба в размер на 800 лв. и забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и в чужбина за срок от 1 година и 6 месеца».

5. На В. Р., на 30 г. от гр. Пловдив, привърженик на ПФК «Ботев», е наложено наказание: «Парична глоба в размер на 800 лв. и забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и в чужбина за срок от 1 година и 6 месеца».

6. На И. С., на 31 г. от гр. Пловдив, привърженик на ПФК «Ботев», е наложено наказание: «Парична глоба в размер на 800 лв. и забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и в чужбина за срок от 1 година и 6 месеца».

7. На Т. Б., на 23 г. от гр. Пловдив, привърженик на ПФК «Ботев», е наложено наказание: «Парична глоба в размер на 500 лв. и забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и в чужбина за срок от 1 година.

Решенията на съда са окончателни и влизат в сила веднага.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. Ех, едно време не им даваха така лесно гражданство, затова всички бяха с регистрации на село.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker