Ботев ПловдивКоронавирусът и футболаЛевски СофияЛокомотив ПловдивТопФутбол

Супер новина за футболните фенове в България!

От 15 юни, понеделник, здравният министър Кирил Ананиев позволява провеждането на спортни мероприятия на закрито и открито при заетост на местата до 50% от общия им капацитет. Както е известно, при подновяването на първенството стадионите отвориха eдва 30% от капацитетите си за зрители.

profittips-the best football tips

Ето каква е цялата заповед на министър Ананиев:

“Считано от 15 юни до 30 юни не се разрешават посещенията в дискотеки, пиано-барове, нощни барове, клубове и други подобни. В същия период не се разрешава провеждането на групови празненства на закрито с присъствието на повече от 10 души, в т. ч. сватби, балове, кръщенета и други.

Това нарежда здравният министър със Заповед № РД-01-332/12.06.2020 г., която влиза в сила от 15 юни, понеделник.

Със същата заповед се разрешава провеждането на спортни мероприятия на открито и закрито при заетост на местата до 50 % от общия им капацитет и настаняване на зрители най-малко през една седалка или при дистанция от 1,5 м. Същото условие, за 50 % заетост на местата, се отнася и за провеждането на конгреси, конференции, семинари и изложения, както и за провеждането на културно-развлекателни мероприятия, в т.ч. театри, концерти, сценични прояви, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство, както и занимални от юридически и физически лица и др.

profittips-the best football tips

Обръщаме внимание, че до 15 юни действаща остава Заповед № РД-01-302/03.06.2020 г.”

https://www.tribunaplovdiv.bg/bwin-оферта-до-100-лв-без-никакъв-риск/?fbclid=IwAR12xiy-GaOscFu5XSQIJPo7hnU0-drs9T34bVrE4-QBkrsXQ6DHblF87e0

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker