ЛокомотивТопФутбол

Строителят на „Лаута“: Моят ангажимент е за трите трибуни, с южната трибуна сме 6 месеца напред

Собственикът на фирма „Рудин“, която е изпълнител на строителните работи на стадион „Локомотив“ в Пловдив Живко Желев говори пред Дарик радио относно работата по комплекса в парк „Лаута“.

„Другата седмица започваме втората част от козирката на Лаута. Колоните добиха якост. Скоро трибуна „Бесика“. На южната трибуна сме 6 месеца напред.
Много съм доволен от това как се развива проекта и се надявам всички локомотивци да са щастливи. Не мога да се ангажирам със срокове за определени мачове за откриване. Има довършителни работи. Опитваме се да пипнем детайлите на трибуната, защото това не зависи само от строителя. Ще има въвеждане в експлоатация“, каза Желев.
„Моят ангажимент е строителството на трите трибуни – „Бесика“, „Южна“ и „Спортклуб“. Надявам се с допълнителните средства да се завърши проекта и с централна трибуна. Надявам се всичко да върви в тази посока, защото този комплекс с три трибуни няма да бъде добре изглеждащ. Четвъртата трибуна ще даде пълния облик и категория на стадиона.
Само с три няма да стигнем там, където сме си поставили като цел. Надявам се един ден националния отбор да има стадион, на който да играе на стадион „Локомотив“. Разбира се с победи на местния клуб, който заслужава такова клубно съоръжение. Радвам се, че съм част от това семейство“, завърши той.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker