НационалиТопФутбол

Строителят на “Колежа” изригна и срина със земята Гонзо и БФС!

Илиян Филипов коментира думите на Георги Иванов-Гонзо и Христо Запрянов, които твърдят, че е лъжец и че никога не са го заплашвали със затваряне на стадионите на Локомотив и Ботев, ако Филипов не гарантира провеждането на двубоя между България и Унгария на “Колежа”

profittips-the best football tips

“Гонзо пред мен, пред Атанас Узунов – председател на общински съвет, пред кмета на Пловдив и пред Огнян Златков заяви, че ще спре двата стадиона на Локомотив и Ботев, ако не се проведе мачът. Каза: “Вие това ли искате? Двата отбора да играят в Кърджали и Стара Загора”.
И аз му казах: “Моля те, не го казвай пак, защото ако излезе от тази врата, този път ще ви изнесат с краката напред от БФС. Там имам свидетели. За разговора по телефона с Христо Запрянов нямам свидетели. Сега ще видим кой какво е казал. Те прехвърлят от болната глава на здравата глава. Ние сме виновни, че ще паднат с 3:0 и че Боби Михайлов го е страх като мишка от любовта на феновете.

profittips-the best football tips

Нека Запрянов ме съди. Ще се видим в съда, няма проблем. Гонзо като твърди, че е бил до него, потвърждава, че му е казал тези неща да ми ги съобщи. На срещата при кмета Гонзо каза същите неща. Днес този Запрянов ми се обажда и ме заплашва пак. Аз този Запрянов не съм го виждал. Ще видим кой казва истината и кой лъже. Аз не записвам разговори и винаги вдигам телефона на хората”, заяви той пред “Спортал”.

HIT WIN в WINBET – 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. Безплатни Игри

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker