Ботев ПловдивТопФутбол

Строителят на “Колежа”: Ботев категорично ще влезе на “Колежа” на 19.12! Цялата козирка ще бъде готова през 2023 година

Собственикът на фирма “ПИМК”, която строи стадион “Христо Ботев” Илиян Филипов заяви, че категорично до 19 декември отборът ще може да влезе на “Колежа”. Той сподели, че цялата козирка ще бъде готова най-вероятно до март – април 2023 година.

“До момента са усвоени 9,8 млн. лева с ДДС. Едната част от останалите средства е ясна къде ще отиде, а друга не е ясна, заради проектите за видеонаблюдение, осветление, озвучаване, които чакаме. Когато проектите дойдат ние ще ги устойностим.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 200 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

След като Община Пловдив отпусна още 12 млн лева Филипов заяви, че все още не може да каже и гарантира дали тези средства ще стигнат за изграждането на цяла козирка, защото все още всички проекти не са готови.
“Тези 12 млн. лева бяха усвоени за довършването на козирката на стадиона. Когато получим всички проекти, ще мога да кажа дали ще стигнат за цялостното изграждане на козирката. Без да имаме тези проекти няма как да кажа, защото ще излъжа”, заяви Илиян Филипов.
“Датата 19.12 остава категорично за завършването на първия етап, за да може отбора да влезе на стадиона. Това е което зависи от мен. Тук не говорим за терени и седалки, там Общината трябва да се занимава с поръчки и т.н. Надявам се и те да приключат до тази дата. Моята работа ще бъде свършена даже малко по-рано. Мисля, че до началото на декември трябва да сме приключили с нашата работа.
Предполагам, че до месец март – април цялата козирка ще бъде готова”, заяви още босът на “ПИМК”.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker