БотевТопФутбол

Строителството на „Колежа“ се бави, от Bultras поставиха няколко въпроса

Днес се проведе среща при зам.- кмета на Пловдив Пламен Райчев, на която присъстваха архитектът, техническият ръководител и други отговорни за строителството на стадион „Христо Ботев“ лица, както и представители на Bultras.

На нея бяха разгледани две теми – забавените темпове на строителството и цялостното завършване на козирката, а не само частичното ѝ изпълнение.
Относно строителството стана ясно, че е забавено заради жегите и липсата на заверени документи за препроектирането, които вече са изготвени и ще бъдат представени най-късно до 10 септември.
По въпрроса за цялостното завършване на козирката представителите на Bultras настояха да бъде измислен начин за дофинансиране, осигуряващ цялостното ѝ изграждане.
Към края на срещата беше поставен и въпросът за седалките и тревното покритие на терена, като отговорът бе, че се работи по подадените от Гражданския съвет оферти и се очаква гласуване по темата на сесията на Общинския съвет през септември.

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet и 200 лв. за Спорт! Депозирай през EasyPay и Cashterminal

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker