Ботев ПловдивТопФутбол

Строителите на “Колежа”: Множество гризачи са една от причините за спиране на електрозахранването

Строителите на стадион Христо Ботев от фирма ПИМК излязоха с официална позиция относно проблема с електрозахранването на съоръжението.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Във връзка с проблема с електрозахранването на стадион “Христо Ботев“, фирма “Динамик Електрик Груп“, като подизпълнител на “ДЗЗД КОЛЕЖА“ и отговарящ за електроизграждането на стадион “Христо Ботев“, съобщава:

“Събота следобед получихме сигнал от фирма “Техномонтаж“ , изпълняваща конструкцията на Северната трибуна на стадион “Христо Ботев“, че има оттечка на ток и че фирмата, преустановява веднага работа.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Представители на “Динамик Електрик Груп“ и “ДЗЗД Колежа“ направихме оглед на стадиона и преминавайки през трафопоста, който се намира на ул. “Вършава“, чухме шум, който идва от разпределителната касета на стадиона. По най-бързият начин, дори без необходимото оборудване прекъснахме захранването на тази касета, а един от кабелите беше пламнал. След което се опитахме да се свържем с възложителя на стадиона, но неуспешно.

След това получих и съобщение от ПФК “Ботев“ за проблема с електрозахранването и веднага отговорих, че утре сутринта ще има екип на стадиона.

В неделя пристигнахме заедно с мой служител и направихме пълен оглед и констатирахме, че захранващия кабел, който води до табло ГРТ, сектор В е дефектирал и множество високомощни прекъсвачи в касетата са изгорели. За това уведомихме представители на ПФК “Ботев“, че ремонтните дейности ще започнат в първия работен ден, т.е. понеделник.

Днес в рамките на няколко часа, успяхме да възстановим електрозахранването на стадиона, като констатирахме след огледи по помещението с представители на Община Пловдив , че са направени промени по активното оборудване на стадиона от ползвателя без съгласуване с Община Пловдив, като собственик, проектанта на стадиона и моя екип.

Причините за отпадане на захранването:

1ва Преместване на активно оборудване в едно помещение – сървърно

2ра Установяване на множество гризачи, които бяха намерени мъртви, между захранващия шинопровод и кабели на токови кръгове, компрометирани от гризачи”

С Уважение,

Хубен Анадолиев – Управител на “Динамик Електрик Груп“ ООД – отговарящ за електрозахранването на стадион “Христо Ботев“

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker