Букмейкърски новини и казино бонуси

Страшните персонални бонуси на WINBET са тук сега 🎃

WINBET активира режим Хелоуин, а с него и много, много подаръци.

Всеки ден Персонални бонуси за активните клиенти:

💥 Кеш бонуси
💥 Free Spins
💥️ Free Bets

Спрямо игровата си активност, клиентите поставили залози с реални средства ще имат възможността да изберат един от четири символа с различни бонус предложения (с или без депозит).

Предложенията клиентите, класирали се за такава оферта, могат да очакват в профила си след 11:00 ч. в деня на получаването, а срокът за активирането им е 7 дни.

Квалифициращи залози, направени с реални средства на събития от секциите Спорт, На Живо, Виртуални и eSports, ще се зачитат за получаването на възможност за избиране на символ, като няма изискване за вида на залозите, както и за минимален коефициент при направата на залог.

Пълните условия на промоцията могат да бъдат разгледани ТУК

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker