ВолейболМарица - жениПловдивчани

Страхотно! Състезателка на Марица направи трансфер в Белгия

Шампионките на България от Марица (Пловдив) ще се лишат от услугите на Милена Димова за предстоящия сезон в Шампионската лига на Европа и Националната волейболна лига на България.

Двукратната шампионка на страната и двукратна носителка на националната купа замина за Белгия, където ще се състезава за Дофин (Шарлероа) с едногодишен договор.

Дофин е познат на българската публика от срещите му с Марица в турнира за Купата на ЦЕВ през есента на 2015 година. Тогава Милена Димова и нейните съотборнички отстраниха белгийския тим след две победи.

С отбора от Шарлероа, централната блокировачка ще вземе участие и в европейските клубни турнири. Този път Дофин ще се пусне в третата по сила надпревара – за Купата на претендентите, като първи негов съперник на шестнадесетинафиналите през декември ще бъде испанският Арис (Сан Кристобал де Ла Лагуна).

Източник: volleymaritza.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker