Локомотив ПловдивФутбол

Страхотни новини в Локомотив: Перлата в селекцията налична за дебют още утре

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович ще може да разчита на перлата в селекцията си Стивън Езе.

Жълтата карта на играча е пристигнала късно вчера на “Лаута”, но служителите на клуба са успяли бързо да реагират и да го картотекират, научи TribunaPlovdiv.bg.

Очакваше се 2-метровият гигант да бъде на „Лаута“ още в първите дни на тази седмица, но в крайна сметка това не се случи и той пристигна в четвъртък. Всичко това обаче вече е без значение, тъй като Езе ще може да дебютира още утре срещу Пирин.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

Стивън Езе бе основна част от националния отбор на Нигерия по време на завършилия преди две седмици турнир на Африканските нации. „Суперорлите“ стигнаха до финала на първенството, но допуснаха поражение от Мароко с 1:4. Именно и това забави играча да се присъедини към състава на Акрапович по-рано през месеца.

Акрапович обяви най-добрите си футболисти за мача с Пирин

Акрапович обяви най-добрите си футболисти за мача с Пирин

Подобни

Един Коментар

  1. Няма да се учудя, ако Бруно го пусне още утре! Да го пуска, и хич да не му пука.За жълтите трябва да е готов, така че срещу Пирин и Славия направо да излиза титуляр от първата минута.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker