ЛевскиПърва Лига

Страхотна новина за Левски!

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков разкри каква сума е платил клубът към Националната агенция по приходите през последните месеци. Според информация на „Тема Спорт“ сините са заплатили над 800 000 лева към НАП. В момента в клуба тече дю дилиджънс на външна фирма, която ще проучи подробно финансовото състояние на Левски, след което ще предостави доклад на „Юнайтед Груп“.

Компанията, на която начело е Драган Шолак, иска да закупи мажоритарния пакет акции на сините. Развитие около подобна сделка се очаква да има около Нова година, за което споделиха и от клуба.
„В момента ситуацията в Левски, включително и финансова е на светлинни години от това, което беше преди година. Опасенията ще продължат още много време. Казвал съм го и преди. Важното е да се следва правилната посока и да не се отклоняваме от нея. Питате ме за НАП. От времето, в което дойдохме, при положение че преди това нещата бяха почти замразени, при плащанията сме покрили над 700 000 лева.
Заедно с издръжката, а в момента в клуба няма и неизплатена заплата и липсват такива задължения, които да застрашават пряко и непосредствено Левски, мисля, че е много добро постижение“, заяви Ивков пред BTV.
На въпрос дали сините ще привлекат още инвеститори, изпълнителният директор на столичани бе лаконичен: „Да, ще се намерят“.
Шефът на Левски бе в неделя на левскарска среща с фенове във Враца. На нея присъства и треньорът на сините Станимир Стоилов, който основно говори по спортно-техническите аспекти. На мероприятието представителите на клуба имаха за цел да запознаят привържениците с текущите дела на столичани и финансовото състояние.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker