Ботев ПловдивТопФутбол

Страхотна новина за Ботев! Тошко Неделев се завръща на терена по-рано от очакваното

Изключително добра новина зарадва всички в Ботев Пловдив. Възстановяването на Тодор Неделев върви отлично и самият той очаква да започне тренировки с топка още следващата седмица. Капитанът на „жълто-чернните“ пострада при катастрофата на автобуса, която превозваше националите в Тбилиси преди мача с Грузия в турнира Лига на нациите.

Той бе опериран, след като парче стъкло се бе забило в черепа му и остана повече от 10 дни в столицата на кавказката държава, преди да му бъде разрешено и да се прибере в България.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Чувствам се добре и нямам никакви оплаквания. Лекарите, с които говорех също ме успокояват и твърдят, че съм напълно възстановен. Вече ми разрешават да говоря по телефона, да гледам телевизия, общо взето всичко…“, коментира самият Неделев, цитиран от „Мач Телеграф“.

tribunasofia

Очаква се контролен преглед със скенер, който е насрочен за 25 юли. След него самият Неделев се надява, че ще му разрешат още от следващия ден да започне тренировки с топка. Тошко няма търпение това да се случи. Той се чувства функционално добре и са надявала може да се върне в игра и да помага на своите съотборници възможно най-скоро. Техничарят често говори с Виктор Генев, Лъчо Балтанов и компания и ги надъхва за предстоящите решителни мачове с кипърския АПОЕЛ Никозия в турнира Лига на Конференциите.
Към този момент не е ясно дали лекарите ще препоръчат на Неделев да използва защитна каска като тази на Петър Чех при завръщането му на терена. Със сигурност травмите при двамата са от различен характер и при Неделев до момента с лекарите не е коментиран подобен вариант. Най-вероятно той ще използва защитна екипировка за глава като тази от някои бойни спортове, но само в първите няколко седмици, след като му бъде позволено отново да участва в мачове.
bet365
Травмата със сигурност наруши и подготовката на Неделев, който ще се нуждае от седмици, за да навакса пропуснатото. Хубавото обаче е, че може да се прогнозира неговото завръщане по родните терени още през септември.

Ново Колело на Късмета: Безплатни Завъртания и Залози, Всеки ден, Всеки печели

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker