бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Стоилов: Ще има санкция за Минев

Наставникът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов разкритикува своите футболисти за предстовянето им в мача с Левски, който канарчетата загубиха с 0:1.

“Смятам, че през второто полувреме това не е обликът и лицето на отбора. Опитахме се да променим нещо, но някои от смените не се оказаха сполучливи. Смятам, че резултатът е закономерен. Дори да бяхме направили 0:0, резултатът нямаше да е справедлив. Не може първото полувреме да сме мотивирани, а второто – да играем по този начин. Лесно е след загубата да кажем, че Тодор Неделев или Мариян липсват. Досега 10 месеца сме нямали периоди, които да ни дават поводи за притеснение. Две загуби не са нещо ненормално във футбола, но да играеш по този начин е притеснително. Левски с нищо не ни изненада. През второто полувреме те бяха по-добрият отбор. Лошото е, че през второто полувреме не играхме както трябва и това не е лицето на Ботев”, каза Мъри, който коментира и червения картон на Веселин Минев.

“Четири – пет мача му се разминаваше само с жълти картони. Не мога да повтарям едно и също нещо всеки път. Ще вземем решение за санкция и нищо чудно да е сериозно”, добави Стоилов.

Вижте пресконференцията на Станимир Стоилов тук:

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker