бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Стивън Петков за бъдещето си

Играчът на мача Стивън Петков коментира успеха на Ботев над Верея с 2:0 в двубой от 35-ия кръг на Първа лига, първа шестица.

“Искам да споделя наградата с двамата ни капитани Лъчезар Балтанов и Тодор Неделев, които ми помагат от първия ден, от който съм в Ботев. Двата тима не играеха за нещо, първото полувреме вкарахме един гол, второто пак и си затворихме мача, работата ми е да бележа”, коментира Петков.

“Дори малкото игрови минути, които имах ми даваха стимул, идеята ми е да се надграждам във всеки един мач, и да се махам вече, от държавата да се махам, а не от Ботев. Благодарих на всички “жълто-черни” фенове, уважаван съм от тях, благодаря им”, добави той.

“Реализирането на голове дава необходимото самочувствие, но обещах на феновете 20 гола, искам да съм голмайстор, но този сезон няма как да е, чувствам се страхотно”, коментира още Петков.

“Като свърши първенството, ще видим какво ще е бъдещето ми. Нека да има оферта от друг отбор, пък ще видим. Идеята ми е друга”, завърши изказването си голмайсторът на Ботев.

Повелителят на “жълто-черния” гол, май, се сбогува с бултрасите с минирецитал

Балтанов пак разтърсващо емоционален: Ако имам право на едно желание, то е да изведа отбора на ст.” Христо Ботев”

Слави Шопов след дебюта за Ботев (Пд): Няма да имам проблеми със “стъпването на земята”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker