ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Стартира кампания в подкрепа на ДЮШ на Локомотив

“Сдружение Бъдеше за Локомотив” организира кампания в подкрепа на детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив. Сдружението ще впрегне всички сили като ще се потърси подкрепа в бизнеса и феновете, за да осъществят целите.

От 15 април до 15 май стартира едно от първите изпитания на “Сдружение Бъдеще за Локомотив”. Хората, заели се да помагат на “черно-бялата” футболна школа стартираха поредния си мащабен проект, в който бизнеса, феновете и най-обикновените привърженици на футбола ще се обединят в името на подрастващите.
Из фен-средите усилено тече проучване и записване на фирми, магазини, автомивки, бензиностанции и всякакви обекти, предлагащи стоки, услуги, професионални консултации и др. Списъкът ще се изготвя до средата на май, след което ще остане отворен за дописване на нови места.
Кампанията вече носи името “Бъдеще за децата” и предстои скоро да се сдобие със собствен интернет сайт, в който ще бъдат рекламирани горе-споменатите обекти. Техният списък ще присъства и при закупуване на крайния продукт – карта за намаление, която ще носи отстъпки при посещение, покупка или друг вид услуга във всеки един от обектите.
Пресметливите вече съобразиха, че дори при рядкото й използване, спестените средства от отстъпките ще надхвърлят многократно стойността на картата. Бизнеса пък ще получи добра реклама и нови клиенти за продуктите и услугите си.
Приходите от кампанията “Бъдеще за децата” представляват единствено стойността на самата карта, всяка от която ще има собствен номер. От 15-ти май тази карта ще се продава на цена от 60 лв., с приложена брошура с пълна информация за обектите, техните координати и предлаганите отстъпки и намаления от стоките и услугите им. Постоянно обновяваната информация ще бъде достъпна и на интернет-сайта на кампанията.

Към този момент обаче, списъкът с обктите се съставя и надгражда. Празни бланки за попълване и предаването на готови такива се осъществява в офиса на ДЮШ, намиращ се до вход №2 към централната трибуна на стадион “Локомотив”.
Заявки за обекти, фирми и офиси се приемат и по електронната поща на адрес [email protected].

В писмото да се упоменат следните данни:
1. Име на фирмата/обекта/офиса
2. Сфера на дейност
3. Точен адрес
4. Телефон и лице за контакт

Източник: lportala.net

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker