бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Станков изригна: Не съм мишка и умреляк, писна ми от тази помия!

БЛИЦ се свърза с Александър Станков, който гневно реагира на декларацията на Лудогорец и обвиненията на феновете на Локомотив (Пловдив). Наставникът на “смърфовете” е бесен на видео монтажа, показан от ултрасите, които твърдят, че не се е радвал при гола на Мартин Камбуров за 1:1 срещу Славия в София.

“Пълна простотия, манипулиран монтаж, бесен съм! Това не са фенове на Локомотив (Пловдив). Истинските запалянковци не могат да направят такъв монтаж, след като знаят какво съм направил за този отбор, как изградих колектива и докъде стигнахме. Бесен съм, защото кадрите са манипулация. Не е вярно, че не съм се радвал при гола на Камбуров. Показаните кадри, че коментирам нещо с помощника си изобщо не са от ситуацията след гола на Камбуров. Писна ми от цялата тази помия! Работя всеотдайно, давам всичко от себе си за Локомотив, а накрая ме заливат с помия”, афектирано реагира Станков по повод декларацията на феновете на Локо (Пд), които твърдят, че “черно-белите” участват в манипулирани мачове.

“Такова нещо не съм очаквал. Всички знаят какви са ми реакциите след гол. Това тяхното е долна инсинуация. Стига фалшиви хора, които се правят, че обичат Локомотив (Пловдив). Убеден съм и знам, че има много хора, които наистина обичат Локомотив, но в момента са извън стадиона”, продължи специалистът.

По повод декларацията на Лудогорец, откъдето твърдят, че Станков и Камбуров са се държали цинично и агресивно спрямо четиримата съдии в реванша на “Лаута” в сряда, треньорът на Локо (Пд) коментира: “Пълни глупости! Като личност съм темпераментен, нормално е да горя в мача, но никога не съм бил арогантен, не съм псувал и обиждал. Винаги внимавам с приказките, които говоря преди мач, а и по време на него. Какво да направя, че характерът ми е такъв, че не мога да стоя с кръстени ръчички и да гледам като на театър. Обичам да съм темпераментен, обичам през цялото време да подвиквам на футболистите, давайки им указания. А и смятам, че по този начин ги надъхвам допълнително.”

“Не мога да гледам спокойно мач, треньорът съм. Няма как да се случи да стоя и да гледам като някой умреляк! Винаги изживявам мача. В сряда реагирах на доста ситуации, но без да обиждам никого. Стойчо Стоев започна диалог с мен, пита ме нарушение ли било, не било ли… Но аз не му отговорих. Колега ми е, никога не бих казал лоша дума за него, но той се обърна към мен. Да, емоционални са ми реакциите, но няма как да е иначе, защото не съм мишка и умреляк”, добави Сашо Станков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Мача го излъчваха директно. Много лесно може да се докаже правотата на видео материала… Всички го видяхме.
    Вън продажниците!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker