Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Играем за топ 7, труден мач за нас

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков сподели, че най-важното нещо от двубоя с Локомотив София са били трите точки, тъй като футбол много не се е играл на стадиона в “Надежда”.

“Тежък мач за нашия отбор. Най-важното е, че победихме и взехме три точки. Искам да поздравя момчетата за сърцатата игра. Не сме очаквали лек мач. Условията бяха много трудни, теренът беше доста тежък. Футболните достойнства отсъстваха, имаше повече единоборства, повече борба за първа топка, но нашият отбор показа характер и по-голямо желание за победа. Създадохме повече ситуации за гол и заслужено спечелихме. Най-важното за нас е да класираме в първата седмица. Иначе нямаме конкретни цели. Рано е да говорим за нещо повече. Има още много мачове. Ако играем добре, дай Боже да влезем и в евротурнирите, но основната ни цел си остава седмицата”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker