Виктория Волей - мъжеВолейболНационали

Станислав Драмов: Публиката в Пловдив ще ни даде криле по време на Европейското

Либерото на националния отбор на България по волейбол за мъже под 20 години Станислав Драмов даде кратко изявление пред официалния сайт на БФВолейбол.

Пловдивчанинът, който е състезател на Виктория Волей (Пловдив) се готви с националите за Европейското първенство, което ще се проведе от 2 до 10 септември в Пловдив и във Варна.

Драмов получи почивка от селекционера Владимир Николов и не взе участие във втората контрола срещу Франция, която България загуби с 0:3 (18:25, 24:26, 19:25) гейма. Другият национал на Виктория Волей – посрещачът Ивайло Иванов, взе участие в мача и завърши с 6 точки.

Ето какво каза Станислав Драмов за сайта на БФВолейбол:

„Обиколил съм доста държави, но усещането да играеш пред родна публика е съвсем различно. Наистина за мен ще е голяма чест да постигнем нещо пред родна публика, на собствен терен и в моя град. Усещането е неописуемо. Публиката ще ни даде криле по време на мачовете. Не познавам отбора на Украйна, но мисля че няма да имаме проблеми и ще победим“.

Източник: victoriavolley.eu

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker