Ботев ПловдивФутбол

Станимир Стоилов: Негативъзма повлия лошо на футболистите

Днес се проведе среща на високо ниво в Ботев. Новият президент на отбора Иван Джижев, собственикът на Ботев Цветан Василев и Станимир Стоилов проведоха среща на, която се взе решение за бъдещето на Станимир Стоилов като треньор на пловдивчани. След срещата Мъри говори пред News7 какво е повлияло той да остане в Ботев.

“Промених решението си основно, заради собственикът на Ботев Цветан Василев.  Притесненията ми, че негативизма към мен може да попречи на отбора да върви на пред бяха разсеяни. На мен и на футболистите е осигурено всичко възможно най-добро. Не исках да провокирам негативна обстановка, без значение дали отбора побеждава, или губи. Притесненията ми идваха от там, че този негативизъм оказваше влияние върху футболистите. Те играеха под голямо напрежение и за това бяха малко сковани. За да се променят нещата трябва да имаме повече амбиция и да не търсим проблемите другаде. Сега остава да играем и да печелим за Ботев.”, заяви Станимир Стоилов, след днешната среща с Цветан Василев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker