бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Станимир Стоилов: Загубата няма да ни пречупи

Страши треньорът на Ботев Станимир Стоилов беше много разочарован от загубата от Локомотив София с 2:3 като гост.

„Честитя победата на Локомотив. Смятам, че нашият отбор излезе да играе своя си футбол. Комбинирахме нелошо, създадохме доста  шансове и положения, но допуснахме три грешки, от които на практика си вкарахме два автогола. При това положение когато си пропуснеш ситуациите, е нормално да загубиш и срещата“, започна Стоилов.

“Това не е терен, на който може да се играе футбол. На такива ниви не става, не мога вече 10 години да си затварям очите и да ме правят на маймуна. БФС трябва да лицензира стадиони с по-добри терени”.

“Създадохме положения на този лош терен, затова не можем да говорим за игра. Сега разбрах, защо не даваха мача по телевизията, не ги обвинявам. Центриране, техният вратар се блъска в наш играч и свири фаул за тях.”

“Не видях футболисти, които нямат желание за игра, видях играчи, които допуснаха много елементарни грешки за тяхното ниво. Не вярвам загубата да ни пречупи, всички загуби досега са ни от отбори от втората седмица. В крайна сметка трябва да продължим да играем футбол и да побеждаваме, но на такива поляни, на които се разхождаме вече толкова години в България футбол не може да се играе”, завърши Стоилов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker