бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Стана ясно откъде ще продължи реконструкцията на “Колежа”

Работата по реконструкцията на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив ще продължи още преди 15 януари с изграждане на електроинсталацията и ВиК инсталацията на Сектор „В“. Това се договориха на работната среща вчера (5.01) заместник-кметът по строителство и инвестиции Пламен Райчев, проектантът на съоръжението арх. Георги Савов и изпълнителят на обекта Илиян Филипов, управител на фирма ПИМК.

В срещата участваха още надзорникът инж. Атанас Ангелов и инж. Юлиян Попов – началник отдел „Строителство и инвестиции“ в Община Пловдив, който ще следи за напредъка на дейностите.
Архитект Савов гарантира, че до седмица ще входира в общината преработения проект за Сектор „В“ („Трибуна Изток“), където строителят ще продължи дейностите по клубния стадион на Ботев (Пловдив). До края на месеца проектантът ще внесе и пълната техническа документация заедно с количествено-стойностните сметки за съоръжението.
На сбирката Пламен Райчев обяви още, че екипът от страна на Общината, който ще сътрудничи на изпълнителя за работата на стадиона, ще бъде допълнен. В него ще влязат инженер-конструктор, електроинженер, ВиК инженер и юрист. Те ще работят под ръководството на Юлиян Попов.
Следващата работна среща е насрочена за след седмица, като дотогава от Общината трябва да бъдат входирани заявления за съгласуване с електроразпределителното дружество „ЕВН България“ и с „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД.

50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] – Начален бонус от bwin

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker