ЛевскиПърва Лига

Среща по високите етажи в Левски, решават бъдещето на клуба

Голяма среща за бъдещето на Левски ще се проведе във вторник. Тя ще се състои в столичен хотел. Сбирката е била предвидена за тази седмица, но в крайна сметка е била отложена.

На нея ще присъстват собственикът Наско Сираков, изпълнителният директор Иво Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров, босът на компанията, спонсорираща клуба – Мило Борисов, Димитър Костадинов – представител на сдружението “Левски на левскарите”, както и водещи фигури от фенските фракции.
Ще бъде коментирано актуалното финансово състояние на клуба, който въпреки че започна да генерира големи приходи, все още е заплашен от фалит. Най-належащо сега е да започнат да се покриват дълговете към НАП. Преди време изпълнителният директор Иво Ивков бе посочил, че до края на годината целта е да бъдат преведени на Националната агенция по приходите поне 2 млн. лева. А след това ще могат да се водят разговори за предоговаряне на условията, по които да обслужва натрупаните през годините невнесени суми.
Няма как да бъде подминат и въпросът за интереса от страна на чуждестранната компания “Юнайтед груп” за придобиване на мажоритарния пакет акции на клуба. Разговори между двете страни вървят още отпреди финала за Купата на България срещу ЦСКА – София (1:0). И за момента има заявен интерес за придобиването на клуба. Развръзка трябва да има до Нова година.
Анонсите са, че при смяна на собствеността дълговете на Левски ще бъдат погасени от новите босове, като ще започне и строителство за довършването на “Георги Аспарухов”.

„Тема Спорт“

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker