бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Спрягат куп нови имена за треньори на Ботев, вижте кои са фаворитите

Собственикът на Ботев (Пд) Цветан Василев има голямо желание да доведе в Ботев Димитър Димитров, пише „7 дни спорт“. Банкерът пробва да привлече бургаския специалист на няколко пъти, но той отказваше учтиво. Договорът на Димитров с Черноморец изтича след края на сезона и това отваря възможност пред Димитров за ново предизвикателство. Все още нее отпаднала и възможността с Ивайло Петев. Пречката е, че специалистът се представя силно в Кипър и има голяма вероятност да се класира за Шампионската лига.

Ръководството на Ботев обмисля възможността да назначи за наследник на треньора Станимир Стоилов Петър Пенчев, добавя 7 дни спорт“Настоящият наставник в детско-юношеската школа е един от любимците на феновете. Бившият бек на Левски е възможно да седне на мястото на Станимир Стоилов още от четвъртък след реванша с Левски. Тогава се очаква настоящият наставник да напусне клуба, въпреки че договорът му с пловдивчани е до лятото на 2015 година.

Пенчев ще води „жълто-черните“ в тандем с друг любимец на агитката – Костадин Видолов, който в момента е начело на формацията U19 от школата. Очаква се двамата да изкарат настоящия сезон. Пенчев също се завърна в академията на клуба през ноември. През сезон 2008/09 той и Иван Кочев спасиха Ботев от изпадане в “Б” група. Другите варианти, които са подръка на ръководството и притежават необходимия треньорски лиценз “Про”, са Марин Бакалов и директорът на школата Николай Киров-Белия, но според запознати никой измежду тях няма да бъде назначен за заместник на Стоилов.

Все още не е отпаднала и възможността с Ивайло Петев. Представители на клубната управа са имали първоначални разговори с двукратния шампион с Лудогорец. Проблемът е, че специалистът от Баховица се представя изключително добре в Кипър, където неговият АЕЛ води в първенството, Поради възможността да играе с тима си в Шампионската лига, Петев не бързал да дава какъвто и да е отговор на офертата от Пловдив.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

 

Подобни

6 Коментара

      1. това,че е любимец на истинския пловдивски отбор и обича Локомотив и никога няма да дойде при селяни и смешници като вас , които като имате успехи – треньора е велик,а като ви се покажед къде ви е мястото – треньора вън аххаах смях на парцали :*

        1. брат смешен си лаеш като ващи футболисти преди дерби мач след това върват като насрани

        2. Какъв отбор сте вие беее.26-та ли 36-та ли…и вие не знаете.Мангасари ще си останете.Най големите ви успехи са срещу нас…..комплексарииии.Всичките ви легенди се изсипаха при нас като видяха малко повече пачки.Освен да лягате на Левски и да залагате други традиции нямате.БУФЕРИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker