Локомотив ПловдивФутбол

Спорните отсъждания на мача Локо (Пд) – Левски стигнаха чак до Шотландия

Реферът Никола Попов, срещу когото изригнаха от ръководството на Левски и заради чиито отсъждания в мача с Локомотив Пловдив “сините” поискаха оставките на всички в Съдийската комисия, се “радва” на внимание и в далечна Шотландия. Там отбелязаха проблемите му след тази жалба и не останаха безразлични за тях.

Причината явно е мачът на шотландския Абърдийн срещу Марибор за Лига Европа преди повече от седмица.

Тогава, след края на двубоя, босът на шотландците Дерек МакИнес изригна и обвини Попов за отсъжданията му, а в крайна сметка “доновете” отпаднаха от по-нататъшната надпревара.

“Реферът от България, който си навлече гнева на боса на Абърдийн Дерек МакИнес, продължава със слабите изяви.

В България сега разследват оплакване срещу него от страна на Левски, след като той е направил поредица ощетяващи отсъждания срещу тях в мача с Локомотив Пловдив, завършил 2:2″, отбелязват от изданието “Ивнинг Експрес”.

Попов обаче едва ли ще си има проблеми след развръзката в този мач, защото беше публично защитен от шефа на Съдийската комисия Петър Петров, според когото арбитърът не е ощетил “сините” при отсъждането на спорната дузпа в средата на втората част, заради която столичани изригнаха.

Gong.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker