бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва Лига

Спешна среща на “Герена”, ще се решава бъдещето на клуба

Спешна среща с Наско Сираков поиска една от организациите, които трябваше да се превърнат в основен мотор за спасението на Левски. Става въпрос за Сдружението „Левски на левскарите”.

Както е известно, неговите членове са задължени да внасят всеки месец членски внос. Така се гарантират постоянни постъпления, каквито не могат да се генерират в паузата на първенството или с продажбата на клубни артикули.
Очакванията обаче бяха, че в него ще се включат 20 000 души. Засега обаче бройката е далеч по-скромна, пише „Мач Телеграф”.
Въпреки това обаче на два пъти Сдружението помогна на „сините“ със сериозни суми във важен момент.
Сега неговите членове искат да научат от Наско Сираков какви идеи има за спасението на Левски. Това ще стане на среща, която е планирана за утре, а на нея ще присъства и Станимир Стоилов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker