ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Специалисти с лекция пред ДЮШ на Локомотив за храненето

Лекари и специалисти ще беседват с деца и родители от детско-юношеската школа на Локомотив, по покана на “Сдружение Бъдеще за Локомотив” в понеделник. Домакин на събитието ще бъде приятелят на школата на Локомотив – парк-хотел “Империал”, който предоставя една от големите си брифинг-зали за инициативата. Тя ще започне от 17.30 ч. в първия ден на новата седмица, като водещ на лекцията ще бъде д-р Светомир Хубенов.

Поканени са още клубния лекар на представителния отбор д-р Константин Павлов, както и лекарят на юношеските гарнитури по футбол на България д-р Здравко Тарълов. Ще присъства и целия треньорски щаб на ДЮШ на “черно-белите”.
Поканата е насочена към всички заинтересовани деца и родители от школата, а заниманията в същия ден ще бъдат съобразени с тренировъчния график.

Освен с основните правила и грешки при храненето, кои са полезните и вредните храни и напитки за спортистите, специалистите ще отговарят на всички въпроси, свързани с правилния им режим, възстановяване и ежедневие.
Събитието е уникално по рода си и до този момент не са известни подобни масови иницативи срещу футболните школи и академии в България, свързани с едно от най-важните неща при подсрастващите спортисти.

lportala.net

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker