СпартакФутбол

Спартак удари като гост Несебър и се утвърди на 4-та позиция

Спартак спечели гостуването си край морето на Несебър с 2:3. Мачът от 30-ия кръг на Югоизточната “В” група се игра вчера от 18 ч. на градския стадион на Несебър, разположен в курорта Слънчев бряг. Получи се много добра среща гарнирана с доста голове и през по-голямата част от срещата “гладиаторите” владееха инициативата.

В началото “делфините” използваха своето домакинство, за да наложат натиск, който бързо даде резултат. Спартаклии не успяха да се нагодят към мача в началните минути и допуснаха гол от ъглов удар още в 7-ата минута на срещата. След полученото попадение в своята врата играчите на Спартак сякаш се отърсиха от сковаването в началото и наложиха своя ритъм, като почти до края на срещата бяха отборът, който повече желаеше победата. Още до края на първата част “гладиаторите” съумяха да обърнат развоя на мача. Първо в 30-ата минута Кумбаров проби по фланга и центрира много добре към Ем. Иванов, който не сгреши за 1:1. В 45-ата минута Спартак вече поведе в резултата с 1:2, след като Ем.Иванов асистира от корнер на Харлов, който мушна коженото кълбо в мрежата на домакините. При този резултат завърши и първото полувреме.

През втората част Спартак отново стоеше по-добре на терена, но в 50-ата минута, противно на всякаква логика, допусна изравняване за 2:2 след много нелеп гол. Получи се рикошет в крака на Куртов и топката попадна в играч на Несебър, който останал само на 2 метра от вратаря на Спартак не пропусна да отбележи. В 70-ата минута спартаклии отново поведоха в резултата за 2:3. Ст.Димитров центрира от ъглов удар, играч на “делфините” изби топката в гредата на собствената си врата, след което тя попадна у Байрев и той без притеснение реализира победния гол в срещата.

Спартак: Янкулов, Парнаров, Кумбаров, Куртов, Атанасов, Харлов, Колев (Кордов), Иванов (Димитров), Байрев, Юруков и Читаков (Михайлов)

Следващият мач на Спартак е домакинство на Сливен в междинен кръг. Срещата е насрочена за 14 май от 18 ч. на ст. “Тодор Диев”.

spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker