бетано най-добър сайт за слот игри
СпартакФутбол

Спартак удари и Загорец, доближава третото място

Спартак влезе в серия от четири поредни победи след нова такава днес. Този път отборът на Загорец си тръгна победен от ст. “Тодор Диев”. Минималният резултат от 1:0 не отговаря на показаното на терена.

Първото полувреме ще се запомни главно с изпусната дузпа от голмайстора на Спартак Читаков. Около 15-ата минута “гладиаторите” получиха правото да изпълнят 11-метров наказателен удар. Застаналият зад топката Читаков обаче подходи малко несериозно и не можа да уцели рамката на вратата. До края на тази част Спартак имаше още 2-3 положения за гол, но такъв не падна и полувремето завърши 0:0.

През второто полувреме спартаклии се хвърлиха в неспирни атаки още от самото начало, а гостите разчитаха на контраатаки. В рамките само на 5 минути “гладиаторите” удариха 2 греди – в 57-ата и 62-ата, чрез Ем.Иванов и Парнаров, които направиха хубави самостоятелни пробиви и шутираха от над 15 метра. В 75-ата минута К.Атанасов отправи хубав удар с глава, но играч на гостите изби непосредствено преди коженото кълбо да попадне в мрежата. След ситуацията обаче останаха съмнения за игра с ръка на играча на Загорец, но съдията остана безмълвен. След тоталната преса наложена от Спартак в 77-ата минута, влезналият на смяна С.Михайлов вкара и победния гол. Асистенция му направи другата смяна Байрев след къс пас в наказателното поле. След падналия гол и сякаш усетили, че вече нямат шанс за нещо в мача, гостите станаха изключително груби и на няколко пъти се налагаше да влиза лекарят на Спартак, за да окаже помощ на фаулирани футболисти. До края резултатът не се промени и след неговия край Спартак задмина Несебър в класирането и вече заема 4-тото място.

Спартак: Янкулов, Парнаров, Кумбаров, Кордов, Атанасов, Колев(к), Димитров, Иванов (65-Михайлов), Саръев (65-Байрев), Юруков и Читаков (89-Никифоров)

В следващия 28 кръг Спартак има тежко гостуване в Асеновград на Асеновец. Мачът е насрочен за 27 април от 17 ч.

spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker