бетано най-добър сайт за слот игри
СпартакФутбол

Спартак удари Асеновец и нанесе първо поражение на гостите

Спартак продължава серията си от добри игри в първенството на Югоизточната “В” група, като дори няма допуснат гол на стадион “Тодор Диев”. “Гладиаторите” победиха Асеновец с 2:0 в съботния мач от 11-ия кръг, игран от 16 ч. и нанесоха първо поражение на отбора от Асеновград. Мачът ще се запомни с изгонването на двама играчи на гостите.

Още в 3-тата минута играч на Спартак се откъсна сам срещу вратаря на Асеновец и бе спънат, но изненадващо, вместо да бъде изгонен гостуващия играч (като последен в защитата) картон не бе показан, а съдията свири само нарушение.

В 20-ата минута на срещата падна и първият гол за Спартак от дузпа. Тя дойде след нарушение срещу Юруков и точен от бялата точка бе Ирфан Юсеинов-Арфата.

В края на първото полувреме Байрев се откъсна сам срещу вратаря на гостите, но пропусна да покачи за спартаклии. Така завърши и първата част, в която Асеновец имаше само един удар.

Второто полувреме започна по-активно за асеновградчани, но в 46-ата минута при едно 100-процентово положение Ем.Иванов от Спартак пропусна да вкара.

В 60-ата минута Асеновец остана с човек по-малко след като червен картон получи Караматев.

След картона играта бе равностойна. Дойде обаче и 80-ата минута, когато втори играч на Асеновец бе изгонен. След вече един картон в своя актив, гостуващият играч ритна без топка Кордов и съдията показа картона в жълто, който автоматично премина в червен.

От 80-ата минута до края Спартак бе господарят на терена и пропусна редица положения, като дори бе отменен гол на Ст.Димитров.

В 86-ата минута 2:0 направи Юсеинов с втория си гол в срещата.

От ръководството заявиха, че Спартак е пропуснал да запише и много по-убедителна победа.

Състав: Витанов, Парнаров, Куртов, Йотов, Кумбаров (Стаев), Атанасов, Колев, Байрев (Ст.Димитров), Ем.Иванов (Кордов), Юруков и Ирфан Юсеинов-Арфата

В следващия кръг Спартак гостува на Розова долина.

Spartakpd.info

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker